Search
Close this search box.

Voetbalveld op tafel

Vanaf 11 juni gaat de bal weer rollen op een groot toernooi. Dan zal er in Rome worden afgetrapt voor het EK 2021.
Of we dan weer vrij mogen reizen en in grote groepen samen mogen komen is nog maar de vraag, maar elke minuut zullen we op de televisie kunnen volgen. Met een drankje en een hapje. Hoe leuk is het dan om naast een pet, sjaaltje, slingers een voetbalveld op tafel te hebben voor de lekkere hapjes!
Wij kunnen die hapjesplank voor u leveren. Maar natuurlijk is deze ook gewoon als snijplank te gebruiken in de keuken. 

Bijgaande afbeelding een voorbeeld zoals we eerder een dergelijke plank hebben gemaakt. Maar we maken hem graag geheel naar uw wensen.

Leuk voor een actie of gewoon als geschenk aan uw relaties.
Eventueel in combinatie met een borrelpakket.
Voedselveilig

Voedselveiligheid is steeds meer een issue, ook in onze handel.
En terecht.
De snijplanken voldoen dan ook aan alle eisen op dit vlak.
Als wij een snijplank maken gebruiken we naast (FSC) hout ook lijm en olie. De lijm is nodig om de stroken hout met elkaar te verlijmen om een stabiel geheel te krijgen. En de snijplanken die wij afleveren behandelen we met olie om de plank ‘vitaal’ af te leveren.
Van beide producten hebben wij certificaten als het gaat om voedselveiligheid. Dat maakt onze snijplanken 100% verantwoord.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."