6000 pakketten naar 6000 adressen, een megaklus.

autoscout24
autoscout24



IMG_3245
Het was een hele klus maar uiteindelijk een zeer geslaagd project.
Het gekozen pakket, het kerst relatiegeschenk voor alle relaties, zowel voor de klanten als partners werd een glühwein pakket.
Daar geen enkele leverancier dit in zijn assortiment had en het ook niet aan kon/wilde bieden was er maar 1 oplossing, het zelf samen te stellen.
Een pannetje, verschillende glazen, mokken, citroen, sinaasappel, kruiden, al met al was het een hele opsomming waar uit gekozen moest worden.
Na alle mogelijke monsters opgevraagd te hebben, hadden we de gewenste samenstelling te pakken.
Er moest echter een eenheid zijn in uitstraling van fles, kaart en doos dus toen kon het reclamebureau aan de slag.
Maar ook de dozenleverancier want de verzenddoos moest tevens dienst doen als geschenkdoos.
Geen sizzle of polystyreen bolletjes die het aanzicht mochten verstoren. Na het openen van de doos moest de inhoud in volle glorie bewonderd worden.
Het werd dus een super maatwerk doos. We gingen zover dat we de bedrukking hebben laten drukken en door een standbouwer op de uitgesneden doos hebben laten plakken, om 100% zeker te zijn dat alles was zoals we het voor ogen hadden.
Daar het pakket zeer kwetsbaar was hebben we de doos gevuld en verzonden om zeker te zijn dat de verpakking aan alle eisen voldeed.
Maar ook het verzendetiket moest minimaal zijn, om de bedrukking van de doos zo min mogelijk te verstorenn.
Dus heb ik een koeriersdienst gevonden die de dozen zelf handmatig stickerde per depot met een etiket van een half A6.
Heerlijk die contactpersoon die onze zorgen volledig begreep en tijdens het hele proces direct bereikbaar was.
Tijdens het uitrijden konden de adressen van verhuisde klanten nog aangepast worden, waardoor het percentage afgeleverde adressen nog hoger werd.
Binnen 2 dagen was 98% afgeleverd!! Slechts 1 pakket is kapot aangekomen.
Door alle energie, meedenken van toeleverancier, extra monsters van doosproducent, extra controles, wikken en wegen, slapeloze nachten zijn dik de moeite waard gebleken.
Mijn dank in de eerste plaats aan mijn klant voor de opdracht, daarnaast aan mijn contactpersoon die snel en constructief meewerkte.
Last but not least dank dozenproducent, drukker van de kaarten, leverancier van de glühwein, leverancier van de glazen, verpakkingsfirma en helemaal de koeriersdienst.
Zonder jullie was het allemaal niet gelukt.