Search
Close this search box.

Wordfeud op bierviltjes….

Na Scrabble en Wordfeud is er nu: Wordvilt!

Mobieltjes aan de kant, viltjes op tafel! Test je letterkunde met Wordvilt, de lettergame die je speelt met bierviltjes. Leg je leukste woorden gezellig in de kroeg (Wordvilt is er niet verboden!), bij een feestje of gewoon lekker thuis.

Wordvilt is hét toverwoord als je nog een origineel cadeau zoekt.

Maar ook perfect voor die vriend(in) waar je nog een woordje mee te wisselen hebt!
Wordvilt bestaat uit een set van 102 dubbelzijdig bedrukte bierviltjes. Op de voorzijde zijn de viltjes bedrukt met het Wordvilt logo. Op de achterzijde met de letters en hun bijbehorende waarde. Ook zijn er 2 jokers. Er zijn geen spelregels voor Wordvilt en daarom is er ook geen speelbord nodig. Wordvilt wordt verzonden in een luxe verzendbox, welke tevens de verpakking is.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."