Actuele EK2012 inhaker……..!KRAT-KRUK
De kratkruk is ‘geboren’ op een zonnige zondagmorgen in 2004. Naar aanleiding van een mooie gebeurtenis vierde een gezelschap vrienden in de tuin een feestje. Er werd natuurlijk ook bier gedronken en vanzelfsprekend zat iemand op het bierkrat. Eén van de oprichters zat dit aan te kijken en dacht plotseling: dit kan beter. Onderzoek leerde dat er gek genoeg geen gemakkelijke en comfortabele voorziening bestond om prettig op een bierkrat te zitten; iets dat veel bierminnende mensen toch deden en doen. Het idee was geboren: een eenvoudige stoel met zitting en rugleuning die je gemakkelijk bovenop een krat kunt zetten.

De eerste paar jaar ontbrak het aan tijd om het idee serieus op te pakken. In 2008 veranderde dat. En nu, na een aantal jaren schaven en ontwerpen – en ook een stevig aantal biertjes later – is de kratkruk dan een feit. En wat is er dan nederlandser om ‘m in oranje te lanceren voor onze EK voetbalfinale! Onze kratstoel wordt voor ons in Nederland geproduceerd. Al met al een oer-hollands product dus.

Bedoeld om het jou zo leuk mogelijk te maken bij het supporten van onze jongens tijdens het EK! En na het EK kun je hem natuurlijk gewoon gebruiken op de camping, op je feest of gewoon op het strand.