Ze doet wat ze belooft, en nog schepje er bovenop.Ik zit op de kruising van design en marketing en bedenk leuke, maffe, serieuze en vooral ‘branded’ producten, voor intern en extern gebruik. Ik ontwerp zelf en werk het uit, zodat het op een product kan, zoals mokken, shirts, zitzakken, stickers, fietsen, bierkoelers of handschoenen.

Het online speuren naar leveranciers en fabrikanten van die producten is tijdrovend: veel zijn nog steeds niet gericht op online verkoop, dus vind je ze niet. Of er zijn bedrijven die zulke leuke producten hebben, dat ze kunnen leven van mond-tot-mond-reclame. Kom daar maar eens achter. Dat is het moment om naar Herma te gaan: zij is mijn marketing-sidekick op afstand. Zij zoekt ook, maar dan wel binnen de leveranciers die zij kent en vertrouwt. Dus ook degene die hun focus niet op online hebben, maar wel de leukste producten hebben, de beste kwaliteit bieden of simpelweg wél in exact de juiste bedrijfskleur drukken, printen, bakken(!), borduren of plakken.

Herma is door haar grote netwerk en ervaring razendsnel en secuur. Ze doet wat ze belooft, doet er het liefst nog een schepje bovenop. Leveringen met deadlines komt ze na en tot nu toe is alles wat ik bij haar bestelde van topkwaliteit. Ja, soms ook iets hoger in prijs dan wanneer je op koopjesjacht gaat, met, maar dat ben je al snel vergeten als je het kwaliteitsproduct van Herma in handen hebt. Je klanten zullen het waarderen. Door alle zorg voor een maatwerk relatiegeschenk uit je handen te nemen, zorgt Herma er voor dat jij je kunt focussen op je eigen business. Misschien is dat nog wel het allerbelangrijkste!

Martijn van de Polder

Enrise

Written by

Na Mavo, Havo, jaar als uitwisselingsstudent in de VS, 3 jaar HTS en diverse opbouwende functies ben ik in 2002 met Kado-unieK gestart. Mijn sterkste kant is na een 'doorzaag'gesprek een toepasselijk weggevertje voor een beurs of een passend relatiegeschenk voor te stellen, te regelen en te leveren.

No comments yet. You should be kind and add one!

The comments are closed.